27.1.2013

Sukellus sci-fin maailmaan


Nyt kun asiakasjakku portfolioineen on hoidettu alta pois, oon päässyt tarttumaan opinnäytetyöhön. Perjantaina kävin Helsingissä nollaamassa tilanteen ja samalla lyömässä lukkoon yhteistyökuviot gTien kanssa. Nyt ei lähdetä hissuttelemaan tai tekemään salonkikelpoisia käyttövaatteita. Toivon mukaan tää menee ihan sekoiluks ja mielikuvituksen rajat paukkuu.
Projektiin liittyen tää päivä onkin menny sci-fin ja kyberpunkin maailmaan tutustuessa. Sunnuntaikoomassa on hyvä surffailla ja kerätä kuvastoa itelleen. Hakukone saattoi mut nörttimaailmaan, johon mulla ei oo kovin hyvää tuntumaa. En pelaa videopelejä tai katso Star Trekiä. Myönnän kyllä tehneeni aikoja sitten roolipelaajakaverilleni lateksijakun kyberpunk-henkiseen peliin. Eh. Niin. Lateksi jääköön tällä kertaa kangaskauppaan. Toisaalta samaan aikaan yllätyin siitä, miten tuttu maailma näytölle oikeasti avautukaan. Blade Runner, Ghost in the Shell, Cowboy Bebop... näitä kuvia ja nimiä on tuijotellut joskus skidinä veljen seinällä ja kuvaputkinäytöllä.


Futurististen asujen kanssa ei tarvi kyllä himmailla yhtään. Ootan jo innolla, että pääsee leikittelemään muodoilla. Uus paras ystävä, kovetusaine nahalle, tekee hullutkin visiot mahollisiks.






Jos joku teistä lukijoista tunnistaa nyt itsessään jonkun yhteyden tähän maailmaan, kommenttiloota on avoinna vinkeille jutuista, joita täytyis nähdä tai tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !