5.1.2013

Herrasnaisia ja poikatyttöjä

Janelle Monae

Kun näen kuvan, joka miellyttää tai inspiroi mua, mulla on tapana tallentaa se koneelle. Kun lähden tietoisesti suunnittelemaan jotain, voin palata tähän kuvastoon, joka tuo tiettyjä fiiliksiä. Viime vuoden aikana kovalevylle on kertyny yhä enemmän hoikkavartisia poikatyttöjä kauluspaidoissaan.
Androgyyninen look on aina kiehtonut ja miesten puolella henkareissa roikkuu siistimpiä juttuja. Oma historiani on, että siitä lähtien kun aloin ite vaatteitani valitsemaan, ei päällä juuri hameita näkynyt - ne kun oli niin tyttömäisiä ja pylly saattoi näkyä, kun kiipesi puuhun. Kunhan vähän kasvoin ja pääsin täyteen ikään, opettelin uudestaan lahkeettomuuteen ja kyllä kaapista nyt muutama hame ja mekkokin löytyy.
Tässä kuitenkin niitä pajunvarsia.






Dolce&Gabbana F11RTW
Koska näitä kuvia on ajan kanssa kertynyt koneelle, en valitettavasti osaa sanoa lähteitä. Moni on kuitenkin bongattu blogista tomboy/femme style.

Lauantai-illan fiilistelyt tarjoaa herraintyylin hallitseva Janelle Monáe (yks tyylikkäimmistä live-esiintymisistä mitä oon nähnyt). Videolla hyvä groove, asialliset asut ja sulavat muuvit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !