19.4.2013

Rullaillaan




Mussa on aina asunu pieni skeittari, joka ei vaan koskaan oo ollut tarpeeks vahva kuoriutuakseen. Keväisin ensimmäisten lumien sulamisen myötä rampeille kirmaavissa pikkupojissa on jotain tavattoman positiivista energiaa värikkäine huppareineen ja eriparitossuineen. Eikä se energia mihinkään iän myötä häviä.
Lahden Muotoiluinstituutin graafikkoryhmän sateenvarjokollektiivi 19st on suunnitellut kevään päheimmät printit dekkejä koristamaan. Käy äänestämässä suosikkiasi, voit voittaa sen omaksesi. Tai pelaa varman päälle ja käy lunastamassa laadukas lauta Kampin Laminasta.


Kollektiivin toinen projekti Motherboard on ylistys suomalaiselle skeittikultturille ja käsityölle. Uusilla kansainvälisillä suunnittelijoilla vahvistetun 19st:n lisäksi projektissa on mukana kaksi alansa huippunimeä: Lahtelainen mallipuuseppä Esa Niiranen sekä suomalaisen skeittauksen ja lumilautailun erikoisliike Lamina. Dekkipohjien valtavirrasta poikkeava kuvakieli ei rajoita mielikuvitusta vaan on kaikessa sallivuudessaan kiehtova ja erilainen. Innoissaan epätavallisesta formaatista 19st loi sarjan uniikkeja taideteoksia. Kun Laminan ja Esa Niirasen liittyminen projektiin varmistui, oli koko porukka aivan fiiliksissä! Nyt 19st, Uniq Design ja Lamina ylpeänä esittelevät 25 uuden sukupolven skeittilautaa, joissa tuore näkemys kuvituksessa yhdistyy laadukkaaseen käsityöhön. Laudat ovat esillä neljän viikon ajan 26.4. alkaen Laminan Kampin liikkeessä Helsingissä. Näyttelyn ajan lautoja on mahdollista tilata liikkeestä. 


Ostin vähän aikaa sitten itelleni potkulaudan. Sillä on hyvä alottaa kaduilla törttöily. Ehkä pääsen vielä vallottamaan ramppejakin joskus, jos vaikka arpaonni suosisi.
Rullaillaan ja morjestellaan! Ja törmäillään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !