7.12.2012

Linnan juhlien suosikit

Taas on juhlittu itsenäistä Suomea ja ihmiset kerääntyneet tuijottamaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa. Kuka on juhlien kuningatar ja kenen asu on täysi floppi? Täytyyhän Suomen suosituimmasta pukuloistotapahtumasta tehdä pieni postaus omista suosikeista.

kuva: avatv
Laura Birnillä oli yllään Outi Pyyn Trashion-kirjasta tuttu nahkamekko, joka on valmistettu vanhoista nahkatakeista. Kauniit pää- ja käsikorut ovat puolestaan Jenni Ahtiaisen käsialaa ja tehty vanhoista hopea- ja kultaketjuista, kierrätysideologiaa kunnioittaen.

kuva: iltalehti
Maria Ylipään kokonaislook huokui hollywood glamouria. Puvun on suunnitellut Hanna Sarén. Pisteet vielä Matti Pentikäisen yhteensopivasta punaisesta taskuliinasta!

kuva: Jyrki Lyytikkä / YLE
Timo Vuorensolalla oli yllään Jenni Ahtiaisen suunnittelema nahkamiehusta ja rusetti Giger-tyyliin.

kuva: Antti Hämäläinen
Lahen oma poika Cheek, eli Jare Tiihonen, oli pukeutunut todella perinteikkäästi Louis Vuittonin hyvin istuvaan pukuun. Oli räppärillä sentään sulkakoriste asua piristämässä.

kuva: iltalehti
Samu Haber piristi punaisilla kengillään ja tyttöystävä Vivianne Raudsepp näytti kauniilta Katri Niskasen suunnittelemassa yksinkertaisessa iltapuvussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !