25.11.2012

Työasut Liberty or Deathiin


Viime päivityksestä onkin vierähtäny tovi. Illat on menny pitkälti koruja puuhatessa, eikä millään oo malttanut irrottautua niiden äärestä kirjottelemaan. Teen uniikkimalleja myyntiin ensi viikon Olivia Live -tapahtumaan, jossa Jennin kanssa päivystetään gTIEn ständillä. Kuvia postailen kunhan ehdin ja maltan!
Viikko töissä vierähti taas nopsaan. Merkin sisällä tapahtuu isoja juttuja just nyt ja puhelin on soinut taukoamatta. Jenni sai keskittyä mediamyllytykseen ja mä pusersin kasaan työasut Liberty or Deathin baarimikoille (viihtyisä pikku drinkkibaari, käykää tsekkaamassa!). Mustat takit tuunattiin uuteen kuosiin lisäämällä epoletit, hihankääntäjät, nappeja ja muttereita - sekä hieman nahkaa tietysti.








Kylkeen ompelin vielä essut mustasta poronnahasta, messinkisillä yksityiskohdilla. Ja kyllä vaan näytti hyvältä, kun kävin ne viiksimiehille heittämässä!





Pari päivää meni viiden essun vääntämiseen. Nahkakoneella oli hyvä hurauttaa, vaikka alku vähän takkusikin. Temperamenttisia noi vanhat teollisuuskoneet ja ensimmäisessä kunnon parisuhderiidassa tuli otettua vähän osumaa, mut kyllä se alkaa jo oppia talon tavoille. Harmi vaan, että sen joutuu kohta jättämään - enää viikko työharjottelua jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !