4.9.2012

Kaulakoru nahasta

Monta monta pientä prokkista päällä koko ajan ja jatkuva tekemisen vimma. En saa öitäkään nukuttua, kun mielessä pyörii ideoita ja täytyy nousta kirjaamaan ajatuksia ylös. Kynä ja luonnosvihko odottelee öisin sängyn vieressä, toinen tallennusväline on puhelin. Kiva lueskella puoliunessa näpyteltyjä muistiinpanoja muutama viikko takaperin ja ihmetellä unisen pään tuotoksia.

Jotain olen kuitenkin lopulta saanut aikaankin. Tämä nahkasta tehty koru pääsi viimein ulos kansien välistä.


Muista töistä lisää sit myöhemmin. Koulutyöt valmistuu, jakkuasiakkaan kanssa on juteltu ja kävin kuin kävinkin ostamassa kangasta täydelliseen valkoiseen kauluspaitaani. Toivotaan, että tänhetkinen draivi pysyy yllä ja saan sen kaiken muun säädön keskellä pian toteutettuakin.

4 kommenttia:

  1. Ihana taas! Sit kun sulta riittää aikaa, niin tilaan jonkun vastaavan korun itelleni tänne Ruotsiin? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ettei ! Pistän korvan taakse ja suunnittelen. Muutenki mielessä yrittää saada jonkinnäköstä sarjaa myyntiin, riippuen nyt miten paljon aikaa menee työssäoppimiseen.

      Poista
  2. Amazing blog :) I follow You now and I hope that you like my blog too! Have a great day ❤

    xx San
    owlspassion.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you San! Hope you get something out of the blog, even if it's in Finnish. I also have a portfolio blog in English, though I don't write it as often. Check it out http://projektio.tumblr.com
      Hope you have a great day too :)

      Poista

Kiitos kommentistasi !